Leg. Kiropraktor Thomas Ödling, av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor
Praktiken, gå till vänster om huset så finns det en röd dörr runt hörnet.
Välkommen till vår webbsida

Efter 5 års utbildning på Skandinaviska Kiropraktor högskolan, blev jag färdig Kiropraktor år 1988. Just intresset för människor och att kunna hjälpa någon till något positivt avgjorde mitt yrkesval, något jag inte ångrar.

Efter 32 år är det fortfarande lika kul att gå till arbetet, jag stortrivs verkligen. Att jobba som kiropraktor är ett fantastiskt yrke med många personliga möten. Jag ser det som en förmån att få hjälpa människor till ett friskare liv.

Jag har min praktik i Täby Kyrkbys centrum. Praktiken ligger cirka 200 meter från buss och Roslagsbanan. Det finns även en stor bilparkering utanför.

Kiropraktik är en naturlig och skonsam behandlingsmetod som används för att diagnoserna, behandla och förebygga besvär i kroppens alla rörelseorgan, som uppstått i vardagen, yrket eller vid idrottande.

Som kiropraktor behandlar jag: Besvär som ryggskott, nackspärr, ischias, huvudvärk, yrsel, hand-knä- och fotproblem. Även utstrålningar och domningar i armar och ben.


Jag är medlem i KFS - din trygghet. KFS  (Kiropraktiska föreningen i Sverige) är Sveriges största förening för legitimerade kiropraktorer. Det krävs 5 års heltidsstudier för att bli legitimerad kiropraktor.


Boka själv in en tid som passar!

  http://thomasodling.bokadirekt.se/ Tryck på "Länken" till vänster så kan du själv boka en tid som passar Dig.

Om du inte hittar en tid som passar Dig, går det även bra att prova att ringa mig. 


På telefonnummer 08-510 132 22 mobil: 0702-
JAG HAR GENOMGÅTT SMITTSKYDDS UTBILDNING1  OM COVID 19, KAROLINSKA INSTITUTET, SOCIALSTYRELSEN SOM ÄR EN RIKTLINJER FRÅN WHO. 

För att få en så säker vård som möjligt!


Läs mina omdömen på Reco.se
Klicka på länken för att läsa vad mina kunder tycker om mig på Reco.se

Kontakt


Besöks adress:
Margaretavägen 3, Täby Kyrkby
http://kartor.eniro.se/m/pJbrp

Tidsbeställning:
Telefon 08-510 132 22
Mobil: 0702-68 78 12
Bankgiro nummer: 204-2703

e-postadress: kiropraktor@thomasodling.se

Box 6064,
187 06 TÄBY

Massage

Svensk klassisk massage

 Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Den är en variationsrik massagemetod som går att använda till alltifrån en lätt avslappningsmassage till tuff idrottsmassage med specifik muskelmassage.

 Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke.

 Vid massagen frisätts oxytocin som är ett hormon som ger dig lugn och ro samt halten av stresshormoner minskar.

 

Massage är bra för (nästan) alla

Idag konstaterar forskare världen över att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, att hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar. Kerstin Uvnäs-Moberg, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet och erkänd som en av världens främsta hormonforskare, har i sin forskning kommit fram till att massage och annan beröring utlöser hormonet oxytocin, även kallat "lugn-och-ro-hormon".

Laser

Behandlingsindikationer

Då laserljus påverkar många olika processer i cellen, bl a inflammatoriska processer och mikrocirkulationen, kan en hel rad vitt skilda tillstånd behandlas. Exempel på typiska "laserproblem" är: problem i rygg, nacke, axlar och knän, vissa reumatiska problem, artros, idrottsskador, nervinflammation, herpes, venösa bensår, liggsår.

Vid behandling av sådana problem där man vet att lågeffektlaser ger god effekt, räknar man med att ca 75-90% blir helt bra eller mycket bättre förutsatt att rätt laser används och att terapeuten har goda kunskaper.
Andra exempel på problem som går att behandla men där chansen att bli bra uppgår till omkring 50% är: psoriasis, hand och fotvårtor hos vuxna, "frozen shoulder".

Exempel på problem som man bara lyckas med ibland (chansen att bli bra är mindre än 15%) är: pigmentfläckar, hemangiom (Gorbatjovmärken), alopecia areata (fläckvis håravfall). Exakt vilka problem som kan behandlas är beroende på vilken eller vilka lasertyper en terapeut har tillgång till då olika lasertyper påverkar vävnad och celler på olika sätt.

Behandlingsreaktioner

Vissa reagerar omgående på en laserbehandling, andra behöver flera behandlingar. Vanliga reaktioner är så kallad ”skenfriskhet”, trötthet och eventuellt en övergående smärtreaktion. Ca en av tio reagerar inte alls eller så lite att man måste konstatera att laserbehandling inte är rätt metod för den personen.

Läs mer

Risker
Lågeffektlaser använd av utbildad personal är helt ofarlig. Skyddsglasögon behövs i regel inte. Behandling med lågeffektslaser kan inte förorsaka eller förvärra cancer. Laserljuset kan inte heller skada foster eller vitala organ i kroppen. Det gör heller inget om man har metall, pacemaker eller konstgjort material inopererat. Men det är viktigt att man vid skada eller sjukdomstillstånd först går till läkare och får en diagnos så att man vet vad som skall behandlas.http://www.slms.org/pdf/laserljuset.pdf

Kostnad

Tids beställning

Kiropraktiskbehandling: 550 kr

Kiropraktisk behandling under helger 650 kr
 
Halvkropps massage: 450

Helkropps massage: 800 kr

Bankgironummer: 204-2703Företagskunder

Vill ni värna om er personal samt ge dom förutsättning till snabb återgång till arbetet? Här erbjuds företag möjligheten att få behandlingar mot faktura


Välkommen till vår webbsida

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marie Höglund | Svar 23.08.2019 08.02

Som alltid fantastisk hjälp och det ryggonda är som bortblåst🌞

Erik S. | Svar 11.10.2010 12.42

Tack för att du hjälpte mig med ryggen, akut i helgen! Vilken service. Tack.

Helena Wallin | Svar 17.03.2010 19.55

verkligen att jätte bra jobb,snygg hemsida med mycket information.
/ Mvh H

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.08 | 08:02

Som alltid fantastisk hjälp och det ryggonda är som bortblåst🌞

...
11.10 | 12:42

Tack för att du hjälpte mig med ryggen, akut i helgen! Vilken service. Tack.

...
29.04 | 00:35

Tack Thomas för all hjälp!

...
17.03 | 19:55

verkligen att jätte bra jobb,snygg hemsida med mycket information.
/ Mvh H

...
Du gillar den här sidan